Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Compact living - Smart seng

( mengde produkter: 39 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Soveplass [cm]
Filter: farge
PRIS
-

BED CONCEPT - moderne vegghengt seng

Skapseng Bed Concept ble skapt for de mest krevende interiørdesignentusiaster. Ved å bruke det brede spekteret av produkter fra Bed Concept-kolleksjonen, kan du gjøre ethvert rom i hjemmet eller leiligheten din til et komfortabelt og komfortabelt soverom. Smart håndtering av tilgjengelige ekstrasenger og innstillinger vil tillate deg å bruke foreldrenes kreativitet i å skape et funksjonelt ungdoms- eller barnerom. På noen få sekunder kan den iøynefallende garderoben eller kommoden bli til en komfortabel seng utstyrt med effektiv LED-belysning, som på kvelden lar deg fordype deg i å lese favorittboka og USB-stikkontaktene for å lade telefonen eller koble til en USB-høyttaler. Avslappende med en bestselger eller beroligende musikk, høres ikke det oppmuntrende ut?

Vil du sove i en komfortabel seng, men ikke har plass til det? Du har nok plass til en seng, men foretrekker du å bruke denne plassen på en annen måte? Bed Concept veggseng er den perfekte løsningen bare for deg!

Bed Concept er et ultramoderne møbel som perfekt passer inn i trendene på boligmarkedet. De mindre og mindre leilighetene, små stuer og kompakte gjesterom tvinger designere til å bruke intelligente løsninger som muliggjør optimal bruk av tilgjengelig plass. Bed Concept-serien oppfyller disse markedets behov. Skapsenger med tilgjengelige ekstra rekvisita og innstillinger kombinerer funksjonalitet med brukervennlighet, universell design og full sikkerhet.

Veggseng for alle - produktegenskaper

Veggens sammenleggbare seng er konstruert slik at den daglige bruken er enkel, behagelig, komfortabel og fremfor alt sikker for alle husholdningsmedlemmer. Sengeskap Bed Concept er utstyrt med en høykvalitets proprietær pneumatisk mekanisme. Det støtter åpningen og lukkingen av sengen, takket være det vil bruk av møbler være en fornøyelse.

Utfoldingshåndtaket er gjemt bak et utbrett ben som er fullt integrert med møbelforsiden. Bare bruk push-to-open-mekanismen som ligger i nedre høyre hjørne av foten. Et forsiktig trekk i lærhåndtaket vil få veggen til å falle sakte og bli til et behagelig sted å sove.

Hvis morgenrotet og ruffle gir deg hodepine, og du ofte er sen på jobb, vil Bed Concept være perfekt for deg. Smart seng er praktisk og enkel å bruke - på bare noen få sekunder kan du feste sengetøy med stropper, lukke sengen og få tilbake boarealet. Å felle sengen ser nesten identisk ut som å brette ut møblene, du må løfte soveområdet forsiktig slik at alt i øyet forsvinner i en kompakt garderobe eller kommode.

Den lette, nesten vedlikeholdsfrie utfoldelsen og lukkingen av Bed Concept halveggen er levert av pneumatiske heiser, som ikke krever mye krefter for å betjene møblene. Soft Close-systemet vil gjøre lukkingen av sengen nesten lydløs, mens en spesiell stabilisator vil beskytte madrassen mot ikke planlagt bevegelse.

Compact living eller en stor seng i et lite rom

Seng i skap kjennetegnes ikke bare av utførelse av høy kvalitet. Sengen er tilgjengelig i fem størrelser og de mest populære fargene på markedet. I motsetning til Concept Pro-kolleksjonen, har bortsett fra sovedimensjoner på 90x200, 120x200 og 140x200, tilbudet også vært veldig ønskelig av kunder, 160x200 og 180x200 halvvegg. I tillegg til den stadig populære alpine hvite og hvite glansen, er det slike skivefarger som håndverker eik, grå matt og grå glans. Kunden kan også bestemme om interiøret er mer egnet for en vertikal halvvegg eller horisontal halvvegg.
Skapseng er ideell for:
⦁  liten leilighet
⦁  bittesmå studioleilighet
⦁  barne- og ungdomsrom
⦁  studentrom eller sovesal
⦁  seniorlokaler
⦁  gjesterom
⦁  i andre rom som kombinerer funksjonen til stue og soverom

Møbler i Bed Concept-serien er preget av en moderne, universell form og holdbar konstruksjon, takket være hvilke de ser ekstremt solide og attraktive ut.

pixel