Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Innrede Lite Soverom - Concept Pro smart system

( mengde produkter: 19 )
Dybde
Bredde
Høyde
Soveplass
Filter: farge
PRIS
-

Seng på vegg Concept Pro - med dem vil interiørdesignet bli veldig enkelt!

Dekorere interiøret bør være en fornøyelse. Hvordan gjøre det slik? Bare sett på Concept Pro møbler, som er tilgjengelig i vår møbelbutikk. De kombinerer funksjonalitet, design og moderne løsninger, noe som er grunnen til det 21. århundre samlinger!

Skapseng billig - en ny versjon av et velkjent møbel

Det er vanskelig å forestille seg et soverom uten en komfortabel seng. Det er imidlertid ikke alltid plass til å sette inn en stor modell. Noen ganger er soverommet også en stue, så du bør velge moderne soveromsmøbler i mindre størrelser. Utvilsomt er dette halvteltet av Concept Pro møbelinjen. Den har en spesiell mekanisme takket være det som er mulig å raskt sette den i dvale, mens en spesiell lås forhindrer automatisk åpning av sengen og øker brukssikkerheten. Semi-hyller er tilgjengelige i flere størrelser og i en horisontal og vertikal konfigurasjon, hvor du også kan bruke topp topper ved å plassere dekorasjoner eller rammer med bilder på dem. Det er verdt å merke seg at møbler fra ulike samlinger kombinerer komfort og design på sitt beste.

Billig skapseng - moderne design

Concept Pro møbler er ikke bare semi-hyller, men også andre soveromsmøbler, for eksempel hengende skap, som er en flott topphyll for horisontale hyller. Takket være dette kan du opprette en monokrom veggenhet. Det er også verdt å velge en bokhylle med en dør som har åpne hyller. Alle Concept Pro møbler er preget av sin unike estetikk og design på sitt beste. Faste og geometriske former er ekstremt stilige, og de vakre farger utfyller hele. Soverom ungdom en møblert CP hylle er en god idé. Du kan velge å farge i en nyanse med hvit matte som passer perfekt inn i moderne interiør, men også i skandinavisk eller provençalsk versjon. Samtidig forstørre lyse farger optisk utvide plassen. Du kan også velge soverommet møbler med en brun farge i eik-versjonen av Sonoma eller universalgrå. Slike farger passer perfekt inn i rommene innredet i kolonialstil, men passer også for elskere av klassikerne. Utvilsomt legger det til eleganse og samtidig gjør interiøret mer prestisjetunge.
Møbler fra Concept Pro-linjen er så stilige at det vil tilfredsstille forventningene til selv de mest krevende. Ser du etter dem på nettet? Møt vår Mobler24 furniture butikk hvor du finner de beste soverommet møbler. 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel