Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Benker til spisestue

( mengde produkter: 7 )
Dybde
Bredde
Høyde
PRIS
-

Hvilken benk skal du velge for spisestuen?

En komfortabel benk for gangen?  Eller kanskje benk til spisebord som et originalt sete ved spisebordet, og dermed en erstatning for klassiske stoler? Uansett dine behov og preferanser, vil benkene i vårt tilbud helt sikkert tilfredsstille dine forventninger, slik at du kan ta med originalt design og ukonvensjonell estetikk til interiøret. Sjekk - MAXIMO sett

Benken i inngangen er et møbel, som ikke synes å være en obligatorisk innredning av dette rommet, men det er nok å sette det der et øyeblikk, og vi vil ikke forestille oss livet uten det. Hva er funksjonen til benken i inngangen? Først og fremst er det et komfortabelt sete - du kan bruke den når du vil sette på sko. I inngangen uten et sted å sitte er det mye vanskeligere. Det er også mer behagelig enn for eksempel en avføring eller puff, fordi den har et større seteområde. Benken er også uerstattelig hvis vi har små barn. Småbarn kan plantes på den, og det er praktisk å sette på seg skoene og forberede seg på utkjørselen. Benk Til Spisebord – finn den perfekte modellen med Selly Home!

Benk med oppbevaring, det vil si praktisk

Benk til gang? Benker med funksjonell lagring er ofte et valg for hallen. Kunder vet veldig godt hvordan en slik liten lagring kan gjøre det enklere å holde orden i inngangen. Du kan bruke den som en beholder for mindre slitte sko som du liker å ha på hånden eller bidra til å impregnere sko som en pasta eller en pensel. Benk med skuffer vil raskt få navnet på et uerstattelig møbel på gangen din.

Benker - HIT!

Det som er viktig, er benkene også veldig fasjonable og ekstremt dekorative element i gangens interiør. Benker er sannsynligvis en av de hotteste trendene i nyere tid. Enten elsker man dem, eller hater dem. De bringer inn i interiøret en noe rustikk atmosfære fra landstedene der de ofte dukket opp. Ved å sette en benk på den ene siden av bordet, kan vi ødelegge den moderne, kule stilen på interiøret. På benken kan vi ordne puter eller skinn som vil gi koselig innredning.

Velg formen på benken

Uvanlig runde benker gjorde en følelse i fjor og er fortsatt på kundens språk. Vi er heldige at denne trenden ikke vil bli slukket i de kommende årene. Hvis du liker slike uvanlige løsninger, bør du vurdere å kjøpe rundformede benker.

Billigere i sett! Benker med bord er et godt valg hvis du fullfører spisestuen utstyr fra bunnen av. Ikke bare er det billigere, du kan være sikker på at benkbordet passer sammen. Spisebord Benk - sjekk ut Selly Home-tilbudet! 

 

 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel