Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Uttrekkbart bord

( mengde produkter: 54 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Spisebord uttrekkbart - praktisk og stilig

Hvis sloganet "forsiktig alltid forsikret" er nær deg og i det minste delvis reflekterer din personlighet, kan foldebordene vise seg å være møbler du kan føle med en oppriktig og varm følelse. Det er definitivt møbler med to ansikter - hver dag ganske ubetydelig, og fremfor alt beskjedne dimensjoner, viser de bare ved store anledninger hva de egentlig kan gjøre. Spisebord Uttrekkbart – finn den perfekte modellen med Selly Home!

Uttrekbart bord for en stor familie

Utfoldet bord er definitivt verdt å vurdere (og anvende) forslaget, hvis bare antall husstandsmedlemmer, og dermed dets faste brukere, ikke er stor. I den komplekse versjonen vil det ikke ta for mye plass, takket være at interiøret vil sikkert få plass, mens i tilfelle av helligdager eller andre familiekonvensjoner, vil det gi gjestene ekstra plasser. Spisebord Med Uttrekk - sjekk ut Selly Home-tilbudet! 

Rundt spisebord uttrekkbart og stoler

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe et sammenleggbart bord, må du huske å ta vare på riktig antall stoler. De som vil løpe ut av plassen ved bordet hver dag, prøver å innlemme innredningen til andre rom (dekorative puter eller tepper skreddersydd for individuelle arrangementer kan være nyttige). Sammenleggbare stoler, som etter folding ikke krever for mye lagringsplass (selv under sengen eller i skapet, kan det være et sted for dem) eller avføring, som du også kan bruke i et annet tegn (de med polstrede seter vil vise seg å være en god løsning) som fotskammel, kan tre brukes som sidebord ved siden av en sofa eller lenestol i stuen). I Selly Home's tilbud finner du uttrekbart rundt spisebord i en moderne, klassisk retrostil. Velg en modell for deg selv! 

 

pixel