Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Madrassbeskytter vanntett 4 barn

( mengde produkter: 2 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Soveplass [cm]

Madrassbeskytter vanntett for et barn

Hoveddelen av spedbarnets soverom er en barneseng. Madrassen i den kan ikke være for myk eller for hard. Det bør være fleksibelt nok til å passe barnets stilling. De antiallergiske og pusteegenskapene spiller en nøkkelrolle her.

Ettersom madrassen er en del av sengen som er mest utsatt for tilsmussing, vil det være nødvendig å utstyre deg med et spesielt tilbehør, som er en beskytter. Effektivt beskytter den mot en mettet ble eller spildt melk eller juice. Det er viktig at alle typer spylte væsker lett trenger inn i madrassen, og utgjør et utmerket miljø for utviklingen av mikroorganismer.

Madrassbeskytter kid - avtagbar, vanntett.

Hvis madrassen vi har kjøpt, har et avtagbart deksel, er det mye lettere å holde det rent. Ideelt sett bør dette elementet ikke være for tykt - det kan gjøre det vanskelig å vaske det. Når vår madrass ikke er utstyrt med den, vil det være nødvendig å kjøpe en pute til barnas madrass. Det vil tillate oss å enkelt holde sengen ren, beskytte mot all slags smuss og garantere langvarig bruk uten frykt for soaking, stygge flekker og akkumulering av overflødige mikroorganismer.

Den beste løsningen vil være å kjøpe en vanntett madrassbeskytter som effektivt forhindrer væske i å komme inn i. I stedet vil det holde dem i sine lag, og beskytte mot innsamling av skadelige mikroorganismer.

Madrassbeskytteren skal også være pustende. I høykvalitets sviller er underdelen laget av et spesielt ikke-vevet stoff som ikke blokkerer luftstrømmen, og sikrer god søvnkomfort. Madrassbeskytter Baby - sjekk Selly Home-tilbudet!

Madrassbeskytter baby - komforten til barnet og foreldrene

Madrassbeskytter til barnet har spesielle viskelær som gir rask og enkel montering. Takket være dette kan vi være sikre på at det vil holde seg godt til overflaten av madrassen, som holder seg på plass hele natten. Erasers lar deg også enkelt og enkelt fjerne puten. Kid Madrassbeksytter - sjekk !

Fordelene ved et slikt produkt inkluderer også problemfri rengjøring. Hvis det blir skittent, er det nok å ta av beskyttelsen og vaske den - enten for hånd eller i vaskemaskinen. Den andre løsningen garanterer nesten 100% effektivitet ved fjerning av flekker fra spillte væsker.

 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel