Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Møbler til barnerom - Luna

( mengde produkter: 17 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Soveplass [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Pynt barnerom med LUNA samlingen

Luna-samlingen er ideell til barnas rom. Kroppene og fronter er laget av laminat av høy kvalitet, med økt motstand mot skader, riper og høy temperatur. I tillegg ble kantene ferdig med PVC-finer. Luna er et vakkert dekorerte interiør. Samlingen inneholder: en garderobe, en bokhylle. kommode, seng, nattbord, skrivebord og speil. Interiørtips barnerom på en stilig måte er ikke vanskelig. I Luna-samlingen er funksjonaliteten til de faste stoffene kombinert med provençalsk stil, som er en inspirasjon for møbeldesignere. Takk for kombinasjonen av rosa, og den spennende formen av kransen, vil du ta inn i interiøret en varm, sjarmerende og romantisk atmosfære. Voila! Vakre barnerom er klare.

Du finner Luna  2 sett HER

Barnerom design - praktisk og stilig

LUNA er en samling av møbler for barn og unge som føler seg bra i klassiske, dype interiører. Tidløs design, funksjonalitet og mangfold vil tillate lysslynge barnerom fra barndommen til skolen, og kanskje enda lenger ...

LUNA møbler vil arrangere en liten jente og en ungdomsstudent. Barnemøbler på nett - stylig og koselig sammlingen 4 deg!

Store garderober og kommoder vil vokse den økende mengden nødvendige elementer. Sengen kan også utstyres med en ekstra lagringsplass. Bokhylle og skrivebord vil hjelpe deg i enheten.  ​​bakgrunnsbilder til rosinere. Uvanlig farge - hvit kombinert med subtile, rosa detaljer vil fungere med tapet barnerom rosa .

Du finner Luna garderobeskap HER

 

I rommet av en liten elegant, kan du ikke gå glipp av en romslig garderobe. De fleste elementene i samlingen er utstyrt med dype, skuffer for små barn.

Klassiske, hvite faste stoffer med subtile elementer av pulver. En slik subtil farge til barnerom er en garanti for et stilig interiør.

Takket være to forlengelser (LN-04 og LN-06) blir skrivebordet raskt en sekretær med et toalettbord for jenter i alle aldre.

Du finner Luna bokhylle HER

 

Bokhylle med høye hyller kan brukes som et bibliotek - det passer til samlingen av bøker og vil vise andre interessante elementer. Den romslige bunn skuffen er en ekstra, og lagringsplass. Det vil tillate deg å raskt nå sine fjerneste hjørner. Barnerom dekor i diagrammer av små kranser eller klimatiske belysning vil utfylle klimaet i jentens rom.

En seng med en komfortabel pansemadrass kan utstyres med en eller to kondenserende skuffer for sengetøy og annet tilbehør.

Du finner Luna seng HER

 

 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel