Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Skapseng pris salgsfremmende - velkommen!

( mengde produkter: 48 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Soveplass [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Skapseng 120 i Selly Home

Leter du etter en stilig og praktisk seng? Vi har et attraktivt tilbud for deg. En moderne og funksjonell hylle er en seng gjemt i skapet, som tar opp lite plass i rommet, takket være at rommet ditt blir romslig og gjennomsiktig. Du kan bruke ledig plass på leiligheten til andre møbler som vi har i vår nettbutikkSkapseng pris  i motsetning til opptredener, banker ikke bena dine! I Selly Home finner du vakre halvhyller til de laveste prisene på markedet!

Produktfordeler - veggseng dobbel

Alle ønsker en drømplass å sove og et øyeblikk av avslapning, vårt halvtelt vil gjøre det mulig. Komfort under bruk er en av sine største fordeler, umiddelbart etter funksjonaliteten. Rask og enkel utfolding gjør det mulig å metamorfere stuen i et drømmesom. Etter en hard dags arbeid, kan du enkelt bruke bekvemmeligheten av sengen vår.

Hvem var halvhuset skapt for? Svaret er åpenbart. For alle som ser etter funksjonelle og enkle løsninger. En seng i skapet er perfekt for et barnrom, et ungdomsrom, en stue eller et soverom. Det er et universelt produkt som du enkelt kan matche til noe arrangement. Et bredt utvalg av farger lar deg velge den perfekte fargen for deg og din familie. Subdued farger som passer til stuene og fargerike halv hyller som vil fungere godt i barnas eller ungdomsrom. Skap seng - sjekk Selly Home-tilbudet!

Veggseng Norway - Sikkerhet er nøkkelen!

Vi lager våre møbler med kunden i tankene. Vi sørger for at våre produkter er helt trygge for deg og din familie. Senger gjemt i garderoben har en spesiell mekanisme som beskytter mot utilsiktet åpning. I utvalgte modeller er det mulig å kjøpe en sikkerhetsbarriere, noe som er et viktig element i barnas halvrom. Tilsetningen i vårt produkt er sikkerhetsbelter, takket være at sengetøyet ikke beveger seg mens du legger sammen sengen, og du trenger ikke å se i leiligheten din for et ekstra sted å skjule sengetøyet. I sengen vår er det også hyller hvor du kan lagre dine eiendeler. Skapsenger No - sjekk Selly Home-tilbudet!

Halvt skjermet med garanti for kvalitet

Vi verdsetter kundens gode høyt, derfor sørger vi for at våre produkter er nøye laget av materialer av høy kvalitet og gir komfort under bruk. Vi håper at vi vil oppfylle dine forventninger i 100%.

 

pixel