Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Kaféstoler & Hagestoler

( mengde produkter: 3 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge

Hagestol tilpasset dine behov

Når du velger stoler og hagestoler, la oss huske om noen viktige funksjoner, for eksempel muligheten for å brette stolen eller justere ryggstøtten. I tillegg vil komforten på setet bli hevet med en behagelig pute eller armlener. Avhengig av dine preferanser, velg - stilige tre- eller rottestoler, moderne metallstoler eller lette og praktiske plaststoler. Hagestoler Plast – sjekk ut Mobler 24-tilbudet! 

Hagestol barn - du vil gjøre barna dine lykkelige på en enkel måte

Hage lenestoler. Stoler og lenestoler til hagen, et element som må være til stede i hver hage eller terrasse. Selv billige hagestoler kan introdusere en unik atmosfære til hagen arrangementet. Komfortable stoler til hagen vil gjøre oppholdet i friluftslivet vare for alltid, fordi slapp av vil være så hyggelig. Plast hagestoler - økonomisk og stilig. Hagestol plast er ofte forbundet med billige møbler, men markedet har kommet over en slik holdning. Moderne hagestoler er komfortable, holdbare, men viktigst av alt - mer og oftere ser de ikke bedre ut enn technorattan eller tre stoler! Denne europeiske gruppen gir hageseter av høyeste kvalitet, og viktigst - til ubetalte priser. Tre hagestoler - klassisk hageinnredning Tre hagestoler har alltid vært forbundet med soliditet, estetisk design og komfort. Ofte valgt er den praktiske sammenleggbar hagestol - lett å skjule om vinteren, og tar ikke opp mye plass.

Spesielt anbefalt for små hager. Vårt tilbud på trehageseter gjør at du finner det du leter etter. Se tre stoler med støpejernsramme, eller velg hagestoler helt av tre. I sistnevnte er den vanlige løsningen hagestol i tre. Metall hagestoler - aluminium og stål Metall hagestoler er vanligvis valgt når man leter etter enkle, men funksjonelle hagemøbler. For det meste har stål- eller aluminiumseter en tilt- og brettjusteringsfunksjon. Dette gir deg muligheten til å gjemme stoler når du ikke er nødvendig og justere posisjonen din. Det som er viktig, har aluminium hagestoler en naturlig motstand mot værforholdene! Technorattan stol hage Technorattan hage stol er ofte en luksus kategori, selv om det også er billigere varianter. På Mobler 24 finner du billige hagestoler i god kvalitet som vil tjene deg i mange år. De er preget av håndvevde technorattan, hvis elastisitet gir utrolig komfort, og motstand mot værforhold betyr at vi ikke trenger å bekymre oss for impregnering av dem. Stol Ute - finn den perfekte modellen med Selly Home!

 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel