Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Hage loungestoler

( mengde produkter: 9 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Loungestol ute istedenfor stoler?

Hage lenestoler, et element som må være til stede i hver hage eller terrasse. Selv billige hagestoler kan introdusere en unik atmosfære til hagen arrangementet. Komfortable stoler til hagen vil gjøre oppholdet i friluftslivet vare for alltid, fordi slapp av vil være så hyggelig. Plast hagestoler - økonomisk og stilig Plaststoler til hagen er ofte forbundet med billige møbler, men markedet har kommet over en slik holdning. Lounge Stoler Ute – sjekk ut Selly Home-tilbudet! 

Billig loungestol i vår nettbutikk

Moderne hagestoler er komfortable, holdbare, men viktigst av alt - mer og oftere ser de ikke bedre ut enn technorattan eller tre stoler! Denne europeiske gruppen gir hageseter av høyeste kvalitet, og viktigst - til ubetalte priser. Tre hagestoler - klassisk hageinnredning Tre hagestoler har alltid vært forbundet med soliditet, estetisk design og komfort. Vårt tilbud på trehageseter gjør at du finner det du leter etter. Lounge Stoler - finn den perfekte modellen med Selly Home!

Loungestol udendørs

Se tre stoler med støpejernsramme, eller velg hagestoler helt av tre. I det sistnevnte er trefoldige lenestoler en felles løsning. Metall hagestoler - aluminium og stål Metall hagestoler er vanligvis valgt når man leter etter enkle, men funksjonelle hagemøbler. For det meste har stål- eller aluminiumseter en tilt- og brettjusteringsfunksjon. Dette gir deg muligheten til å gjemme stoler når du ikke er nødvendig og justere posisjonen din. Det som er viktig, har aluminium hagestoler en naturlig motstand mot værforholdene! Technorattan stol hage Technorattan hage stol er ofte en luksus kategori, selv om det også er billigere varianter. De er preget av håndvevde technorattan, hvis elastisitet gir utrolig komfort, og motstand mot værforhold betyr at vi ikke trenger å bekymre oss for impregnering av dem.

 

pixel