Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Bonell Fjærsystem - Bonellfjærer madrasser

( mengde produkter: 5 )
Soveplass [cm]
Pris
-

Tradisjon og komfort - bonellfjærer madrasser

bonellfjærer madrasser er en klassiker av vårmadras modeller. Bonellfjæren har formen av en timeglass, slik at den smalker mot senteret på begge sider. Denne formen medfører at fjærmotstanden avhenger av trykkraften. Takket være dette kan en og samme madrass brukes av personer med betydelig forskjellige kroppsvekter. Bonellfjærer madrasser er preget av høy holdbarhet og pusteevne. Madrassen brukes oftest på hoteller eller gjestehus på grunn av sin utrolige holdbarhet. Det er populært som madrass til baby. Beste madrass for å sove til en attraktiv lav pris. I tillegg er bonellfjærer madrasser relativt vanskelig, men likevel fleksibel og veldig behagelig. Vår rike madrasser tilbud vil gjøre alle finne sin rette madrass til sengs. Ulike madrass størrelser!

Holdbar billig madrasse

Den største fordelen med denne madrassen til sengen er den attraktive lave prisen. Fjærmadrasser er en garanti for lang levetid. Det vil tjene deg i årevis. Hvis du er på utkikk etter best madrass i lang tid, så har du funnet den nå! De anses å være ekstremt allsidige, enkle å passe inn i ulike stativer, sengetyper. Problemet under tittelen "Valget av madrassen" løser seg selv. Vår bonellmadrass vil være motstandsdyktig mot store fysiske vekter, og det vil også puste sterkt, noe som har stor innvirkning på komforten til folk som bruker den. Dette er dobbeltsidig madrass som er en annen fordel. Bonell madrasser til å sove med fantastisk kvalitet.

Du finner Siena madrass HER

Hvem er vårmadrass for?

Denne klassiske fjærmadrassen er ekstremt populær blant hotellets gjester. Denne typen madrass koster ikke for mye, som i tilfelle behovet for å innredes et stort antall soverom er ekstremt viktig. På grunn av den lave prisen, er denne madrassen også anbefalt for folk som ikke ønsker å bruke mye penger og samtidig ønsker å ha en komfortabel sovesofa. Bonellfjærer madrass vil også være et rasjonelt kjøp i en situasjon der den ikke blir brukt for ofte. Her, for eksempel, om sommerhus eller hagearbeidere. Beste madrass for vond rygg.
Beste madrass anbefales spesielt til barn. Spigots passer perfekt til barnets kropp og overlever selv de vanskeligste utholdenhetstestene. Fjærmadrass anbefales ikke som et soverom madrass for par. I en situasjon når to personer sover på madrassen, vil hver forandring i stillingen av en bli sterkt følt av den andre. Attraktiv pris er en flott mulighet til å lage madrasser. Vi er madrass eksperten. Velkommen!  

pixel