Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Latex Madrass - Naturlatex Madrass

( mengde produkter: 14 )
Soveplass [cm]
Pris
-

Hvordan velge riktig madrass?

Ikke bare sengen bestemmer komforten til søvn, men hovedsakelig madrassen selv. Laget av høykvalitets materialer som ikke avgir skadelige stoffer til oss. Vår butikk har stor Tilbud på senger med latex Madrasser som tilpasser seg perfekt til formen på kroppen vår, som vil støtte alle kroppsdeler, for eksempel rygg, nakke og hofter. Hvis du fortsatt lurer på hvilken latexmadrass å velge, vennligst kom og besøk oss. Vi har et bredt tilbud og vil finne en god latex madrass.

Latex madrass for alle

Latex skum er laget av blandinger av naturlig og syntetisk gummi. Beste madrass er hovedsakelig anbefalt for allergikere fordi det ikke samler støv og kvaler på grunn av "pustende overflaten". De er preget av en stor avbøyningssone, de sikrer effekten av presis justering av kroppsformen, uten at sammenbruddet virker. Lateksstrukturen gjør at luften kan sirkulere fritt, og forhindrer svette under søvnen. God madrass, som er preget av fleksibilitet og utholdenhet. Madrass for vond i kroppen har ortopediske egenskaper, fordi den opprettholder den rette holdningen i ryggraden under hvile. Latexskummet sikrer en sunn og trygg søvn. Det er verdt å merke seg at latexmadrassen er en ekstraordinær komfort og bekvemmelighet. Vi finner deg den perfekte madrassen til sovesofaer i latexstrukturen. Billige madrasser i vårt tilbud med høy kvalitet garanti.

Du finner Savona latex madrass HER

God madrass - hvorfor latex madrass

latex madrass er veldig behagelig og det er deres ære fra andre modeller. Materialene som brukes til å lage dem, vil være helt ansvarlige for komfort under søvnen. Vendbar madrass for din bekvemmelighet. Takket være tilpasningen av overflaten til ryggraden, vil vi sikkert kunne slappe av etter en hard dag på jobben. madrass seng må være holdbar og denne egenskapen har en god latex madrass. Materialet vil ikke smuldre eller knuses etter langvarig bruk. Det vil beholde sine egenskaper, for eksempel elastisitet eller elastisitet.

Kjøp madrass - skum eller latex?

Begge modellene er veldig praktiske og komfortable. latexmadrassen er ekstremt fleksibel, støtter perfekt ryggen og sikrer en komfortabel og sunn søvn. Skummadrass gir oss også utmerket luftventilasjon. De er madrasser bests og alle har sine egne autonymer. Kom og besøk oss, hvor du kan sammenligne og velge din madrass best. I tillegg er de billige madrasser tilgjengelig for alle kunder. Latex madrasser tilbud - sjekk Selly Home-tilbudet! Vår madrass tilbud vil overraske deg.

Du finner Ardea latex madrass HER

Hard madrass eller myk - velg det selv!

Beste madrass vil oppfylle sin oppgave hvis den er riktig tilpasset brukeren. Det bør derfor velges etter vekt og høyde. Her finner du en myk, nøytral og hard madrass modell. Det viktigste er at modellen valgt av kunden er 20 cm lenge enn den som skal sove på madrassen. Dette vil muliggjøre behagelig bruk og full utnyttelse av fordelene. For tyngre mennesker anbefaler vi en hard madrass for å sove, mens for lettere folk en myk madrass. Madrasshardhet er merket med bokstaven H og tallene 2 og 3. H2-medium harde produkter, for folk som veier opp til 80 kg og H3 - hardt, for tyngre mennesker. Selvfølgelig har vi forskjellige madrass størrelser. 

pixel