Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Dobbel Seng - Beste Seng

( mengde produkter: 49 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Soveplass [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Dobbelt seng til soverommet

En stor dobbeltseng, også kalt ekteskap og dobbel, er det viktigste elementet i et komfortabelt soverom. Det gir arrangementets karakter og skaper en koselig atmosfære som bidrar til avslapning. Dimensjonene på en dobbeltseng er vanligvis 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm og 200x200 cm. Jo større det er, jo mer komfortabelt er det, men det bør velges i henhold til stedet i soverommet. Du kan også finne større modeller, for eksempel dobbelt sengesett 200x220 cm . Det er et godt valg for høye mennesker.

Du finner Sandy seng HER 

Dobbelt loftseng? Fold-out seng?

Men ikke alle har råd til en så stor seng. Et flott alternativ er dobbeltsenger. Det er lett å finne både en klassisk modell, laget av tre, og mer moderne, for eksempel metall. Innebygd metallverk er optisk lys, og samtidig introduserer det et myt av koselighet fra Middelhavslandene. Wooden dobbeltsenger Elskere av designer klassikere kan med hell bestemme seg for en tremodell. Dobbeltsenger kan bli funnet med en rikelig innredet front og hodegjerde. Jeg Selly Home Online Shop finner du mange billige dobbeltsenger .

Du finner Viena seng HER 

Sengesett dobbelt 

Notatet av palassets eleganse er introdusert av polstret quiltet hodegjerde. I et koselig, tradisjonelt arrangement kan du enkelt finne en smijerns sengeramme: hvit til Provence og svart for de som er i det toskanske klimaet. Moderne tre vil alltid spille godt i en moderne ordning. Det er verdt å velge tre dobbeltsenger uten ekstra frills og høye fronter. En enkel trehodeplate fungerer som en subtil og praktisk dekorasjon. Minimalistiske metall senger er også sterkt anbefalt. Det vil spesielt tilfredsstille elskere av interiør i atmosfæren av storbyens lofter. Et alternativ til store dobbeltsenger er fold-out senger: for det første glidende, og for det andre bredere sofaer med sovende funksjon. Sistnevnte er et godt valg for stuen - hvis det ikke er eget soverom i huset. Det er verdt å velge høyere modeller med lagringsplass for sengetøy, noe som bidrar til å sikre ordre i løpet av dagen.

Du finner Cassandra seng HER 

pixel