Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Enkel Seng - Bedside Seng

( mengde produkter: 10 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Soveplass [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Enkel seng - perfekt for et lite soverom

Drømmer du at du våkner opp oppdatert og full av energi hver dag? Velg en av våre unike, enkelt seng og vi vil gjøre drømmen din til virkelighet. Vi har forberedt i vårt tilbud solide og komfortable senger til attraktive priser, designet for en person.

Du finner Veronica seng HER 


Enkeltsenger er et flott forslag for alle som ønsker å spare plass i soverommet, samtidig som de trenger et komfortabelt og behagelig stykke sengetøy. De ble utformet på en slik måte at de kunne nå hver av våre kunder. Til tross for det faktum at når du velger en seng, er det viktigste, ubestridelige problemet, dets bekvemmelighet, men vi skjønner at utseendet er likevel viktig. Vi ønsker alle at sengen skal passe til hele soverommet vårt. I vårt tilbud finner du senger designet i en rekke stilarter, slik at alle kan finne møbler som passer for seg selv. Metal senger, som er preget av dekorative, smittede rammer i vakre mønstre, er svært populære. De vil være en flott dekorasjon av hvert soverom. De vil se spesielt vakker ut i innredningen innredet i engelsk og provençalsk stil, men på grunn av det faktum at de er veldig fasjonable for øyeblikket, vil de også vise seg å være effektive i moderne soverom.

Du finner Story seng HER 


For de som verdsetter praktisk, vil en enkeltseng være et godt valg. Denne luksus senger som kan være en seng eller en lenestol. Trekonstruksjon kombinert med en komfortabel, quiltmadrass vil perfekt finne et sted i mange moderne interiører, og i tillegg vil spare plass og også penger som vi måtte bruke på kjøp av ekstra møbler. I løpet av dagen kan vi sitte komfortabelt mens du leser en bok eller ser på en film, det kan til og med brukes som hagemøbler. Takket være den enkle foldemekanismen kan vi raskt gjøre det til en komfortabel enkeltseng med madrass. Enkeltsenger med en beholder for sengetøy anbefales også. Takket være denne løsningen får vi et sted hvor vi ikke bare kan lagre et sett sengetøy, men også sjelden brukt puter, tepper eller andre gjenstander som vi mangler plass i skap. En enkeltseng med en container tar ikke opp mer plass enn vanlig, og det er veldig praktisk og lar oss organisere plassen i leiligheten vår godt. Enkeltsenger Til Salgs i Mobler 24 - sjekk!

Du finner Luna seng HER 

I vårt tilbud har vi også et bredt utvalg av barn- og ungdomssenger. For barn anbefaler vi spesielt senger i uvanlige former, for eksempel i form av en racerbil eller fotballport for gutter, og for jenter en rosa barneseng i et hjertemotiv. Hvis barnet ditt får dobbelt energy, pranks og broaches like før du legger deg til sengs, og han bestemmer seg for å nekte å gå i dvale, er det best å oppmuntre dem til å sove å sette opp en uvanlig, barnevennlig seng i rommet sitt. jevnlig.

Du finner Eden seng HER 

 

Mobler 24 - best pris på senger

Enkeltsenger er et flott alternativ for alle som trenger en seng kun for en person. De tar opp lite plass, og derfor vil de være et godt valg, spesielt for mindre soverom, som vi ønsker å ordne. Enkeltsenger er tilgjengelige i ulike bredder av madrassen, så du velger den rette for deg, avhengig av hvor mye plass du liker å ha mens du sover. En rekke stilarter, et stort antall fargevalg, gjør at du finner riktig møbel som passer både innvendig, alder og kjønn. Vi inviterer deg hjertelig til å kjøpe. Hvis du er i tvil om en bestemt modell, eller vil du vite mer, er vi åpne for kontakt. 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel