Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Billige møbler - Senger med gavel

( mengde produkter: 147 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Soveplass [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Seng med gavl - en stilig avslapningssone

En komfortabel seng med gavl er et møbel som gir den komforten som er nødvendig under søvnen hver dag, lar deg hvile og gjenopprette etter en hard dag på jobben, og i tillegg er en dekorasjon av det sovende interiøret. Det er også en privat avslapningssone for de som med suksess bruker fordelene ved en seng med sengegavl til å lese bøker eller fargerike magasiner i løpet av kvelden.

 


Senger med gavler i tilbudet vårt

Produsenter i dette området gir et utvalg av mange modeller som ikke bare skiller seg i tekniske tekniske parametere eller spesifisiteten til materialene som brukes til å lage dem, men også når det gjelder finish og dimensjoner - de har til syvende og sist størst innvirkning på å tilpasse sengen til behovene til soveromsinnredningen.

Spesielt bemerkelsesverdig inkluderer en seng med høyt hodegjerde, som er et tilbud rettet mot mennesker som verdsetter komfort av høy kvalitet og god design. Denne typen seng er flott i klassiske arrangementer, den klarer seg også godt i interiører inspirert av skandinavisk stil, eller i ekstravaganseelskende glamourestetikk.

I tilbudet vårt vil du finne en seng med polstret gavl. Fra de tilgjengelige modellene kan du enkelt velge en variant som tilfredsstiller dine forventninger når det gjelder finish. Du kan justere sengen med en sengegavl laget av et valgt materiale til både arrangementet og tiltenkt bruk.

 


Gavel - et sentralt arrangement eller et komfortabelt ryggstøtte?

En seng med vattert sengegavl er et av de mest karakteristiske elementene i arrangementet basert på glamourestetikk. Det imponerende utseendet som skiller en vattert eller på annen måte ferdig seng med en polstret hodegjerde er ikke den eneste fordelen med denne typen modeller.

Som representerer de mange representasjonene for denne avdelingen, er senger med gavl - både vattert og de med ensartede motiver - utmerket ved eleganse, som absolutt kan misunnes av metall- eller tremodeller. Takket være det myke og behagelige mot berøringsbekledning, er denne typen senger preget av en fargerik variasjon som lar deg bruke deres egenskaper i interiør inspirert ikke bare av glamourstil, men også av klassisk eller vintage estetikk.

Blant modellene som er foreslått av produsenter som samarbeider med vår butikk, kan du blant annet møte seng med polstret gavl i en ekstravagant nyanse av rødt og varianter holdt i et veldig fasjonabelt moderne grått, som på grunn av deres universalitet kan være en ideell base for valg av annet soveromsutstyr. Mangfoldet av tilbudet vårt i dette området vil ikke bli skuffet både av avant-garde-entusiaster, som sannsynligvis vil ta hensyn til modeller som er polstret i burgunder stoff, så vel som elskere av minimalisme, som vi har tilberedt senger med gavl i grafitt eller tidløs marineblå.

 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel